Over ons

Welkom op de pagina waar ik wekelijks een bericht plaats over een mini-onderdeel van de muziekgeschiedenis!

Wie ben ik?

Ik ben Ivette en heb in 2012 de bachelor muziekgeschiedenis afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik iemand leren kennen met wie ik twee kinderen heb gekregen. Muziekgeschiedenis stond, zoals je kan begrijpen op een iets lager pitje. Nu de jongste alweer bijna 2 wordt begint het wel weer te kriebelen. En dus start ik een blog over de muziekgeschiedenis.

Af en toe geef ik theorieles aan cursisten bij amateur muziekverenigingen. Erg leuk om te doen! En in het verleden heb ik een cursus muziekgeschiedenis opgezet en gegeven. Dat vond ik heel inspirerend en gaaf om te doen! En ook een beetje spannend. 6 weken voor de uitgerekende datum van mijn oudste had ik de laatste cursusavond.

En er zit meer in de pijpleiding, maar daarover later meer!

De website Muziekgeschiedenis

Zoals ik al eerder schreef begint de muziekgeschiedenis weer te kriebelen. En dan is een website in blogvorm wel een vertrouwde omgeving. Dus na een paar avondjes sleutelen aan de lay-out, heb ik op 11 mei 2018 mijn eerste artikel online gezet.

De website is een onderdeel van Ivette’s life. Het hoofddomein is www.ivetteslife.nl. Dit is een blog waar ik regelmatig een stukje plaats over opvoeding, lekkere recepten of DIY gerelateerde artikels en nog veel meer. Een lifestyeblog!

Vragen?

Stuur dan een mail naar muziek@ivetteslife.nl.